Disclaimer

Met de zelfinspectie Gevaarlijke stoffen kunt u als werkgever zelf uw arbobeleid toetsen. Daarnaast krijgt u via deze zelfinspectie aanwijzingen om de situatie in uw organisatie te verbeteren.

Let op: deze zelfinspectie is een hulpmiddel om uw arbobeleid op orde te brengen. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. De Inspectie SZW is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar deze zelfinspectie verwijst. Ook biedt de zelfinspectie geen garantie voor een positieve uitkomst bij een inspectie door een inspecteur van de Inspectie SZW.

De antwoorden die u geeft en de gegevens die u via deze zelfinspectie krijgt, zijn alleen voor uzelf toegankelijk. Ze blijven altijd anoniem. De Inspectie SZW heeft geen enkele mogelijkheid om gegevens uit de zelfinspectie te koppelen aan personen of organisaties. De Inspectie SZW zal dan ook nooit een inspectie instellen naar aanleiding van informatie uit een zelfinspectie. De Inspectie SZW registreert alleen hoe vaak de zelfinspectie wordt gebruikt.